2021  TRENDI  HANGULATJAVÍTÓ SZÍNEI

Színek az otthonunkban

A színek hatással vannak a hangulatunkra, így akár a testi és lelki állaputunkat is nagyban befolyásolhatja. Fontos, hogy olyan színek domináljanak életünkben, amelyek megnyugtatnak, pozitívan hatnak ránk. Minden évnek megvannak a maga trendi színei, de ne felejtsük, hogy  a bennünket körülvevő színeknek tükrözniük kell az egyéniségünket is. Mutatjuk 2021 divatszíneit 

Odoo - Sample 1 for three columns

Napsárga

Egy jól megválasztott sárga napfényt csempész az otthonunkba, ezáltal rögtön jókedvre is derít bennünket. Egy napsárga fotel, kanapé és egy aranyos fényben pompázó fal energiával tölt fel, és jó hangulatot idéz, akármilyen is az időjárás odakint. Ráadásul a világos, sugárzó sárga tónusok pozitívan hatnak a magabiztosságra, fokozzák a kreativitást és a koncentrációt.

Tipp: kiegészítőként javasolt pasztellzöld és kék színek használata, de faliképnek a sötét barna, fekete is jó kontraztot ad
 

https://www.okodeko.eu/shop/product/sfnt07336-elegant-falikep-40x50-cm-palma-7825?search

Odoo - Sample 2 for three columns

KÉK

Bár a hideg színekhez tartozik, megfelelő árnyalatait alkalmazva nagyon jól érvényesül nyugtató, stresszoldó hatása, a béke érzetét kelti, ami egy nehéz nap végén igencsak áldásos lehet. Az ibolyakék inspirál, exkluzívnak és tisztának tűnik. Van benne valami misztikus, méltóságteljes, ezért tökéletesen alkalmas nagyobb, elegáns helyiségek színéül

.https://www.okodeko.eu/shop/product/sfnt07201-mavi-viragbox-pasztell-kek-fa-dobozban-7692?category=745&search

Odoo - Sample 3 for three columns

Lila

A lilát a legnagyobb energiával bíró színként tartják számon. Leginkább nyugtató és alvást segítő hatásáról ismert, ezért hálószobába kiváló választás lehet. Inkább a világosabb, lágyabb árnyalatait alkalmazzuk, mert ha túl sötét lilát választunk, az nyomasztóvá teheti az enteriőrt.

Használjunk bátran a falak festésére élénk színeket, ilyenkor a kiegészítőink  legyenek   pasztelles árnyalatúak. Az élénk színek energetizálnak, serkentik a pozitív gondolatokat, a pasztell színek ugyanakkor érzelmeinkre vannak jó hatással.  

Odoo - Sample 3 for three columns

Narancssárga

A meleg színek – mint a sárga, a narancssárga, a piros és ezek árnyalatai – növelik a hőérzetünket. Jó irányba billentik el a hangulatot és élénkítenek. A narancs kifejezetten az öröm színe, elűzi a depressziót, vidámságra hangol. Az optimizmust, az életkedvet, az egészséget és a magabiztosságot képviseli. A narancssárga a lakás sötét tereit hívogatóvá és kényelmessé varázsolja.

Tipp: ha kisebb falszakaszokon alkalmazzuk a élénk színeket, akkor a kiegészítőket is keverhetjük pasztell és harsányabb színekkel.  

Odoo - Sample 1 for three columns

https://www.okodeko.eu/shop/product/sfnt07201-mavi-viragbox-pasztell-kek-fa-dobozban-7692?category=745&search


Odoo - Sample 2 for three columns

https://www.okodeko.eu/shop/product/sfnt07336-elegant-falikep-40x50-cm-palma-7825?search

Odoo - Sample 2 for three columns

https://www.okodeko.eu/shop/product/sfnt00736-vintage-viragtarto-doboz-303?page=7&search