3 tipp, hogy a nappalid otthonosabb legyen

A legelső helyiség az előszobán kívül a nappalink, ahol fogadjuk, hellyel kínáljuk a vendégeinket. A színek összhatása nagyon fontos, amikor belépünk egy lakás nappalijába.

 

1.       Tipp

Mikor belépünk a szobába, elsők között a faliképeket pillantjuk meg. A lakásdekoráció egyik fontos kelléke a falidísz, mellyel színesebbé tudjuk tenni a kopár, egyszínű falakat. Fontos, hogy körültekintően válasszuk ki a színben és stílusban is összeillő faliképeket, ami majd egységet alkot a bútorzat és a többi lakásdekorációs eszközhöz.  Az alábbi linkeken tudjátok megnézni a falidekor tippjeinket:

Fali dekorpanel 1  Fali dekorpanel 2  

2.    Tipp

A növények látványa megnyugtatóan hat egy nappaliban elhelyezve. Akár polcon, kisasztalon, virágtartóban is jól mutatnak. Fantasztikusan élethű művirágokat lehet már kapni, ami hosszútávon helyettesítheti a folyamatos élővirág vásárlást.

Újszerű, beton és gipsz vázába öntött virágainkat, itt érhetitek el:

Asztali dísz 1  Asztali dísz 2 Asztali dísz 3


3.    Tipp

A kifejezetten dekorációra használható termékek mellett érdemes kicsit a funkcionlitásra is figyelni. Hasznos és egyben ízléses dekorációs elemekkel is feldobhatjuk nappalinkat, melyek tutira elnyerik vendégeink tetszését is. Egy díszes teafiltertartó doboz, vagy egy gravírozott borkóstoló szett fantasztikusan feldobja a nappalink asztalát.

Tippeket az alábbi linkeken találtok:

Asztali dísz 1  Asztali dísz 2  Asztali dísz 3