Babaköszöntő ajándékok

Így válassz tökéletes ajándékot a babáknak, kisgyerekeknek

Jó ajándékot választani igazi kihívás. Különösen nehéz egy újszülött kisbaba megajándékozása. Vajon a zörgős vagy pihe, puha játékot fogja szereti? Szórakoztató vagy inkább praktikus ajándékot vigyünk a látogatásunkkor?
Van egy jó hírünk: az Ökodeko webshopjában megtaláljátok a tökéletes babaköszöntő ajándékot, ami egyszerre baba és szülőkedvenc, egyedi és kézműves darabok. Fókuszban az aprónép, a kislányok és kisfiúk, unokaöcsik és unokahúgok, unokák és keresztgyermekek.

Maby puha babatakaró

Ez a 80 x 100 cm-es takaró az első napoktól kezdve elkíséri a kisbabát. Az antiallergén töltetű, baby jaquard szövetből készült takaró kényelmet, puhaságot és tökéletes hőszabályozást nyújt a kicsiknek. Az Oeko-tex 100 szabvány tanúsítványú anyag az érzékeny bőrű gyerekeknek is ajánlott. Az egész évben megfelelő melegséget biztosító, mosógépben mosható, vasalható darabot bájos pöttyök és elefántok díszítik.

 

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

Árnika babaköszöntő szett ajándékdobozban

Az ajándékdoboz tökéletes választás egy babalátogatáshoz. Minden darabja puha és finom , amilyen csak az Anyai ölelés tud lenni egy kisbaba számára. A finom pasztellszínek a kisfiúknak és kislányoknak is nagyszerű választás.  

A doboz tartalma:
- Babatakaró, pamut nyálkendő két méretben, nyunyóka szeretnivaló rókafejjel.  

Ha a babát és a szülőket is hasznos ajándékkal szeretnéd meglepni, akkor a legjobb választás babaköszöntő ajándékdoboz.

 

Baba plüss szundi kendő  

Aranyos, szeretetre méltó puha rókafigurás nyunyókendő azonnal a babák kedvence lesz. Segíti az elalvásban. A meleg finom érintése megnyugtatja a babát. Kedves kis barátként végig kíséri a gyermeket hosszú éveken keresztül.  Ha olyan ajándékot keresel, amiről évekig rád fognak emlékezni a szülők és gyerek is, a szundi kendő a legjobb választás

 

Odoo • Text and Image