Ha valami különleges meglepetést szeretnél adni édesanyádnak, készítsd el sajátkezűleg

Aki barkácsolásra adja a fejét, az alábbi DAY ötletek közül tud inspirálódni

Start writing here...

Odoo • Image and Text

Hímzés

A hímzés ismét rendkívül trendi elfoglaltság lett, így szuper ötlet, ha valami szépet hímezzünk anyák napjára. A fantáziánknak maximum a kézügyességünk szabhat határt. Bármilyen mintát elkészíthetünk, amit beletehetünk egy képkeretbe, de akár egy sima fehér pólóra is hímezhetünk valami különlegest. Tipp. kezdő hímzőknek ajánljuk, előre nyomott hímző keretbe történő hímzést, vagy már kész háziáldáshoz egy-egy személyes szöveg hímzését.


Háziáldás  az Ökodeko webáruházból

 https://www.okodeko.eu/shop/product/sfnt06671-hazialdas-himzett-hoop-falikep-23cm-7194?category=704&search=hoop

Odoo • Image and Text

Fényképtartó

Minden anyuka és nagymama szívesen gyönyörködik a gyermekei, unikái, vagy éppen kedvenc kutyája, cicája  képeiben.  Egy egyszerű, de mutatós család fényképtartót készíthetünk deszkából, spárgából és kisebb csipeszekből.  30-40 cm-es fadeszkák fessünk le a kívánt színre. Dekor tollal írjuk rá a kívánt feliratot, ragaszthaunk rá valami dekorációt pl. pillangót, szívet, stb.  Rögzítsünk rá vastagabb spárgát,, majd arra egy-egy csipesszel rögzítsük a fotókat. Még személyesebb ajándékká varázsolhatjuk az ajándékot, ha külön erre az alkalomra csinálunk fényképeket.


Odoo • Image and Text

Ajándékdoboz

A hobby boltokban nagy választékban kaphatóak faládikák, dobozok, amelyet kívülről kedvünkre dekorálhatunk, a belsejét pedig édesanyánk kedvenc édességével tölthetjük.

Még különlegesebb és személyes ajándék lehet, ha anyukák kezdőbetűjét formázó dobozba tesszük az ajándékainkat.

Natúr betűdobozok az Ökodeko webáruházból

https://www.okodeko.eu/shop/product/sfnt03345-betudoboz-a-1587?page=2&category=704&search=a+bet%C5%B1


Odoo • Image and Text

Virágbox készítése

A nők általában szeretik a virágot, különösen a mamák örülnek, ha a szeretett gyerekük által összeállított virágdíszt kapnak ajándékba.

Virág és ajándékboltokba tudunk vásárolni natúr, vagy festett virágkaspót. Javasoljuk a pasztellszínű kerámia, vagy fa alapokat.  Attól függően, hogy élő, vagy szárazvirággal szeretnénk díszíteni, a virágtartó aljába száraz/vizes tűzőhabot tegyünk 2/3 magasságig. Ebbe tűzhetjük majd a virágszárakat, díszítő kiegészítőket

Natúr fa virágkaspó bővebben az Ökodeko webáruhátból