Karácsonyi készülődés

Így válassz tökéletes ajándékot nőknek

Jó ajándékot választani igazi kihívás. Mi lesz, ha nem tetszik neki, ha nem tudja használni, ha van már neki hasonló? Ha Te is folyton ezeken rágódsz, van egy jó hírünk: az Ökodeko webshopjában tematikus válogatásokkal segítjük megtalálni a tökéletes meglepetést a szeretteid számára – ráadásul kedvező áron. Az egyedi, kézműves darabok közül most a nőknek szóló ajánlatainkat mutatjuk be: fókuszban a barátnők és feleségek, kislányok és nagylányok, nagymamák, nagynénik és kedves ismerősök! 

2 in 1 női sál

Egy jól megválasztott sál önmagában öltöztet – nem tudjuk levenni róla a szemünket! Sáljaink többféle anyagból és mintával készülnek, de közös bennük, hogy egy kapocs segítségével többféleképpen, sálként és kendőként is viselhetők! Ez a belül puha minky, kívül elegáns kék, szürke mintás darab az irodában, egy elegáns étteremben vagy otthoni bekuckózáshoz is ideális választás a hölgyeknek. 

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

Díszdobozos akácméz felirattal

Ki ne szeretné a mézet? A karácsonyi időszak kötelező kelléke: süteményekbe, teába, kenyérre téve vagy akár csak magában is nagyon egészséges! Büszke kaposvári vállalatként szívesen támogatjuk a helyi termelőket. Egy ilyen együttműködés eredménye ez a díszdobozos mézválogatás, amelyben 3 db 60 gr-os üveges termelői akácméz található egy ablakos díszdobozban.  


Egyedi táskák

Az Ökodeko táskái biztosan nem jönnek majd veled szembe az utcán! Ezek az egyedi, kézzel készült kiegészítők természetes és újrahasznosított anyagokból készülnek a saját teveink szerint, a saját műhelyünkben. A Winni barna bőrrel díszített fa válltáska egy masszív, mégis könnyű darab, ami tökéletes segítség lehet napközben, bevásárlás vagy intézkedés során, de akár a színházba is elkísér. 

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

Teásdoboz

Itt a tél, a forró teák és a nagy beszélgetések időszaka! Ha a szeretteid is nagy teások, lepd meg őket egy egyedi, fából készült teásdobozzal! A dobozban hat rekesz található a teák számára, a fedelét pedig egy különleges mandala díszíti: középen található a dimenziómentes szimbólum, amit az univerzumot jelképező vonalak és geometriai minták vesznek körbe. Ezt az univerzumot foglalja magába a külső kör, ami az élet ciklikus jellegét képviseli. A teásdoboz képében tehát nemcsak egy szép konyhai eszközzel gazdagodik a megajándékozott, hanem a keleti gyógyító erővel és védelemmel is. 

Napló fa borítással

Nincs is nagyobb kincs a családi recepteknél, a titkos tudásnál! Ebben az egyedi receptkönyvben összegyűjtheti a legjobban bevált praktikákat az ajándékozottad. A natúr nyírfa borítóba könnyedén befűzheti az újabb és újabb A5-ös méretű lapokat, ahogy egyre bővül a receptgyűjtemény. Tipp: az első recepted írd be neki Te! 

Odoo • Text and Image

Start writing here...