Karácsonyi készülődés

Így válassz tökéletes ajándékot férfiaknak

Start writing here...Jó ajándékot választani igazi kihívás. Mi lesz, ha nem tetszik neki, ha nem tudja használni, ha van már neki hasonló? Ha Te is folyton ezeken rágódsz, van egy jó hírünk: az Ökodeko webshopjában tematikus válogatásokkal segítjük megtalálni a tökéletes meglepetést a szeretteid számára – ráadásul kedvező áron. Az egyedi, kézműves darabok közül most a férfiaknak szóló ajánlatainkat mutatjuk be: fókuszban a férjek és apák, barátok, nagybácsik és bárki, akit meglepnél valamivel.

Hímzett póló, dugóhúzó

A kiszemelted tipikusan az a férfi, akinél mindig van egy bicska, egy sörnyitó és egy dugóhúzó? A nagy koccintásokhoz, bortúrákhoz tökéletes viselet lesz ez a dugóhúzó mintával hímzett pamutpóló, ami uniszex fazonban, S-XXL méretben kapható. Egészségünkre! 

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

Zsebinas

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak a zsebükből élnek (hiszen a nőiekkel ellentétben a férfiruhákon vannak zsebek). Néha azonban ők is kipakolnak: ilyenkor segít a zsebinas! Ez a rendszerező az éjjeliszekrényen, az előszobában vagy egy pakolós asztalkán kaphat helyet – elfér rajta a telefon, a kulcscsomó, a karóra, a szemüveg vagy akár a jegygyűrű is. Így minden fontos apróság egy helyen várja, amíg újra szükség lesz rájuk, semminek nem veszik nyoma a lakásban. 

Bögre papamaci mintával

Édesapáknak, nagypapáknak, férjeknek – attól függően, hogy nálatok ki a papa maci. Ez a kedves bögre bearanyozza a teával, tejeskávéval (esetleg kakaóval) indított reggeleket! A 3 dl-es bögre kézműves termék. 

https://www.okodeko.eu/shop/product/sfnt07521-bogre-papa-maci-mintaval-7965?category=746

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

Pohártartó falap üvegnyakra

Hány kéz kell egy üveg bor és három pohár becipeléséhez? Ezzel az ügyes egyközzel mindössze egy: csak tedd az üveg nyakára, akaszd rá a poharakat, és máris elegánsan szervírozhatod az italt a családi vagy baráti összejöveteleken. A fából készült lapot Kaposvár motívuma díszíti, három pohár hordozására alkalmas. Igazi férfias ajándék!

Spring 1 Falitábla, rendszerező szett 

Szerszámokból sosem elég! De már megint hova tűnt a legfontosabb csavarhúzó vagy kalapács? Ha nálatok is gyakran elhangzik ez a kérdés, ez a rendszerező szett lesz a megoldás. A lyukacsos falitáblához 3 db tárolódobozt és egy polcot adunk, de további kiegészítőkkel is szabadon bővíthető. Szerszámok mellett írószerek, játékok, levelek tárolására is tökéletesen alkalmas – jó helye lesz a műhelyben, az előszobában vagy a dolgozószobában is. 

Odoo • Text and Image