Kis asztalok, nagy lehetőségek

 Minden lakásban nélkülözhetetlen egy dohányzóasztal vagy lerakó asztal. Lehet bármilyen kicsi vagy többfunkciós, egy asztal elengedhetetlen kelléke az otthonunknak. Hogy miért? Mert némi dekorációval, egy csokor virággal díszítve az asztalodat, kellemes hangulatúvá teheted vele a nappalid. Ha vendégeket fogadsz, tudd hová letenni az üdítőt, a rágcsálnivalót, és még egy kellemes teázás, vagy kávézás mellett is körbe ülhetitek a dohányzó- vagy étkezőasztalt.  Mindezek mellett a családi ebédek és vacsorák is meghittebbé válnak, ha egy stílusos étkező asztalnál töltjük el.


Nem csak a nappaliban használhatunk kis asztalokat, (dohányzóasztal, lerakóasztal) hanem az előszobában is hasznosíthatsz rakodó felületként egy alacsonyabb asztalkát. Ráteheted a táskádat vagy a kulcsodat hazaérkezéskor, így induláskor sem kell keresgélned a holmid.  Rakj rá egy kis virágot kaspóban, így az ajtón belépve kellemes látvány fogad. Persze ezek a kis asztalok bárhová elhelyezhetőek. Kis helyigényük miatt bármelyik üresen tátongó sarokban elférnek, és sokféleképpen hasznosíthatóak, telefonasztalkaként, kínálóasztalként de, a lehetőségeknek csak a fantáziája szab határt.

Az asztalok díszítésére vagy a terítők használatára már írtam tippeket nektek. Most szerettem volna kiemelni magukat az asztalokat, leginkább a praktikus több funkciós használatukat az otthonunkban.


Termékajánló

Mi is elkészítettük nektek a legstílusosabb és egyben erős, masszív asztalainkat, amik közül kedvedre válogathatsz lakásod akár több helyiségébe is.

Nézd meg az itt található linkünkön:

https://www.okodeko.eu/shop/product/sfnt00669-industra-micro-lerakoasztal-249?category=552

https://www.okodeko.eu/shop/product/sfnt00668-industra-se-dohanyzoasztal-248?category=552

https://www.okodeko.eu/shop/product/sfnt00666-industra-le-etkezoasztal-246?category=552


Odoo • Image and Text

Industra Micro lerakóasztal

A legkisebb asztalunk is nagy válozást hoz bármilyen helységbe