Miért jó az ÖKODEKO viszonteladójának lenni?

Összegyűjtöttük a legfontosabb pontokat, hogy miért ideális velünk dolgozni, és milyen kitüntetett figyelmet szentelünk minden partnerünknek.

Természetes alapanyagok, fenntarthatóság, innováció - Ha három szóval kell jellemezni magunkat, akkor így mutatkozunk be, de ügyfeleinktől is olyan visszajelzéseket kapunk, amelyek maximálisan alátámasztják ezeket a kulcsszavakat.

  A saját gyártású ajándékok, lakásdekorációk és egyéb design tárgy kézműves és lézertechnika ötvözésével készülnek. Változatos termékeinket tervezők segítségével, egyedi megoldásokkal készítjük el, és garantáljuk a kiváló minőséget. Tematikus és állandó termékeink között mindenki megtalálja, amit keres, legyen szó kézműves kiegészítőről, dekorról, lakberendezési tárgyról vagy kiegészítőről. Hiszünk az inkluzív designban, és abban, hogy a gyártásban résztvevő megváltozott munkaképességű kollégáink és a végfelhasználók igényei ugyanúgy ki legyenek elégítve. Mindenkinek olyan környezetet, olyan termékeket és olyan szolgáltatást kell nyújtanunk, ami egyformán hasznos, ezáltal elősegíti a társadalmi integrációt és egyenlőséget. A design mindenkié!https://www.okodeko.eu/shop/product/sfnt09296-falikep-vilagito-dekoracio-gyerekszobaba-egyedi-nevvel-9229?search 

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

 

A megváltozott képességű munkaerő mellett rendszeresen dolgozunk együtt pályakezdő tervezőkkel is, akiknek maximális szakmai támogatást biztosítunk. Bevonjuk őket a lakberendezési és divattermékek tervezésébe, és ezt egészen biztosan folytatni fogjuk a jövőben is, mert megjelenési lehetőséget szeretnénk biztosítani számukra különböző online és kapcsolódó szakmai rendezvényeken.

 

A tervezési és a gyártási folyamatok során kiemelten ügyelünk arra, hogy minden fázist a lehető leginkább környezetbarát és fenntartható módon valósítsuk meg, hiszen kézműves termékeink nemcsak dekorációs jelleggel bírnak, hanem felhívják a figyelmet a természet és annak alapanyagainak szépségére.

 

Segítőkész munkatársaink minden felmerülő kérdés esetén készségesen állnak szolgálatára, így bármikor bátran fordulhat hozzánk. Abban hiszünk, hogy a megbízhatóság és a vásárlók elégedettsége mindig a legfontosabb, és ezt a mögöttünk álló évek is bizonyítják. 

 

Aktívan jelen vagyunk a social médiában is, hiszen a digitális világ nyújtotta lehetőségek száma végtelen. Követőink száma folyamatosan gyarapszik, és a rendszeres posztolásnak köszönhetően első kézből tájékozódhat mindenki közelgő újdonságainkról, kihagyhatatlan termékeinkről.

 

Odoo • Text and Image

Reméljük, hogy felkeltettük érdeklődését! Ha szeretné felvenni a kapcsolatot, keressen minket közvetlenül a honlapon található űrlapon, vagy a hi@okodeko.eu címen