Új ÖKOBABY kollekció

A BABA ÉS A MAMA KEDVENCE

Egy kisbaba érkezése mindig hatalmas öröm a család számára, és a hosszú hónapokon át tartó időszak olyan felejthetetlen pillanatokat ad mindenkinek, ami örök emlék marad. A testi és lelki ráhangolódáson túl otthonunkban is felkészülünk az új családtag érkezésére. Hatalmas szeretettel válogatjuk össze a kis csöppség kuckóját, és mindent megteszünk azért, hogy meghitt és otthonos környezetben töltsük el a meghatározó időszakot.

 

Az Ökodekonál ismerjük a babavárás gondtalan időszakát, és Ökobaby kollekciónk elindításával egy picit mi is részesei leszünk minden egyes családi történetnek. Ebben a bejegyzésben összeszedjük a termékeket, amik garantáltan a kis család kedvencei lesznek az első perctől kezdve.


Odoo • Image and Text

Párnázott babahinta

A vízlepergető anyagú, párnázott babahinta biztonságosan rögzíthető a lakás bármely pontján. Fejleszti a baba egyensúlyérzékét, valamint szem-, és kéz koordinációját. A párnázat és a hinta emelt hátoldala  kényelmessé, biztonságossá teszi az ülést a legkisebbek számára is. Az ülő hintát 6 hónapos kortól, a fekvő hintát újszülött kortól ajánljuk.

Szundipárna

Az egyedi mintázatú formapárna egy vagány gyerekszoba alapeleme. Nemcsak dekorációként állja meg a helyét, hanem ölelnivaló társa lesz a picúroknak. Bébi soft anyagból készült, bársonyos tapintású, antiallergén tölteléke nem csomósodó, így puha marad többszöri mosás után is.

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

Matatófal

A maci figurás matatófal falra szerelhető, egyszerre a dekorálja a gyerekszobát és a játszva fejleszti gyermek képességeit. Interaktív eszköz, amely a gyerekek természetes kíváncsiságát és játékosságát használja a tanuláshoz. A különböző hétköznapi eszközök használatával fejlődik a szem-kéz koordinációja, térbeli tájékozódása, részlet megfigyelése és finommotorikája.

Tárolódoboz

Minden gyerekszoba nélkülözhetetlen kiegészítője ez a fa tárolódoboz. A játékoknak, a gyerekek kedvenc apróságainak, vagy a kisebb ruháknak is ideális tárolás. Különböző mesés, állatfigurás motívumokkal kapható.

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

Magasságmérő

Fából készült magasságmérő, kedves állat figurákkal díszítve. A csomag 6 db állatfigurás csipeszt is tartalmaz, amivel még jókedvűbb dekorációja lesz a gyerekszobának.

 

Minden termékünk itthon készül minőségi alapanyagokból és környezetbarát módon. Az Ökobaby termékekkel a legkisebb generációt célozzuk meg, valamint szüleiket, nagyszüleiket és az egész családot, hogy még emlékezetesebbé és színesebbé tudjuk tenni ezt a kivételes időszakot. 

Ha bármilyen kérdés merül fel vásárlóként vagy viszonteladóként, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a honlapon található email címek egyikén.