Négy évszak mandala, fejlesztő játék

Raktárkészlet: 2 db
Négy évszak mandala, fejlesztő játék
Az évszakok oktató társasjáték
5 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
A Négy évszak mandala játéktábla, az évszakokat oktató és fejlesztő társasjáték kifejezetten kis gyerekeknek készült. A játék során a különböző hónapokra jellemző tevékenységek, növények és állatok képeit, öltözetet kell felismernie a gyerekeknek és a megadott évszakhoz kötni.
A játék menete:
A játékosok az általuk választott évszaknak megfelelő figurával, az adott évszak első hónapjára állnak, ez a startmező. A dobó kocka segítségével lépnek a megfelelő hónapra. A táblamezőn található, az adott hónapra jellemző képekről kell megmondani, hogy az melyik évszakhoz tartozik. A játék során a gyermekeket inspirálni lehet a beszélgetésre, a saját élmények megosztására az adott évszaknak megfelelően. A játékosok felváltva dobnak és lépnek. A játék nyertese, aki egy kört, azaz egy teljes évet megtett, és a saját évszakának megfelelő mezőbe lép. Amennyiben a dobással túllépte az évszakát, a következő körben is folytatja a játékot.
A játék fejleszti: a beszédet, a szociális készségeket, a finommotorikát, a szín- és formafelismerést, a környezetünk és az évszakok megismerését is.
Ajánlott 3 éves kortól.
Anyaga: nyírfa,
Tartozékok: 4 db különböző színű, tavasz, nyár, ősz, tél évszakokra jellemző figura, 1 db dobókocka.
A termék megfelel az EN71 biztonsági és minőségi szabványoknak (európai játékszabvány)
Adatok
Vonalkód
5999111614273
Raktárkészlet
2 db
Cikkszám
sfnt08034
Tömeg
500 g/db
Webáruház készítés
stripe_com