Manufaktúra

Üdvözlünk az Öko Deko világában!

Az Öko Deko a legkorszerűbb technológiák és a kiváló minőség iránti elkötelezettség révén vált ismertté a CNC faipari marás, 3D nyomtatás, 3D tervezés, lézervágás és vinyl fóliázás területén. Szolgáltatásainkat azok számára kínáljuk, akik egyedi bútort, üzletberendezést, belsőépítészeti elemeket vagy cégtáblát szeretnének gyártani.

Szolgáltatásaink:

CNC Faipari Marás: Precíziós megmunkálással bármilyen faipari projektet megvalósítunk, legyen szó egyedi bútorokról vagy különleges belsőépítészeti elemekről. 

3D Nyomtatás: A legújabb 3D nyomtatási technológiákkal dolgozunk, hogy részletes és pontos prototípusokat, valamint végleges termékeket hozzunk létre.

3D Tervezés: Tervezőcsapatunk a legmodernebb szoftvereket használja, hogy az elképzeléseidet digitális formába öntse, biztosítva a tökéletes végeredményt.

Lézervágás: Nagy pontosságú lézervágó gépeinkkel bármilyen anyagot – legyen az fa, műanyag vagy fém – gyorsan és pontosan vágunk.

Vinyl Fóliázás: Vinyl fóliázási szolgáltatásaink ideálisak cégtáblák, dekorációs elemek és egyedi dizájnok készítéséhez.

Az Öko Deko büszkén kínál átfogó megoldásokat mindazok számára, akik egyedi és kreatív projekteket szeretnének megvalósítani. Célunk, hogy elképzeléseidet a legmagasabb színvonalon váltsuk valóra, legyen szó bármilyen komplexitású vagy méretű munkáról.

 

Várjuk, hogy együtt dolgozhassunk veled, és valóra válthassuk az ötleteidet!

 

Látogasd meg weboldalunkat vagy lépj kapcsolatba velünk további információkért és személyre szabott ajánlatokért!

Műhelyvezető:

Lechner István

+36 30 821 4589

istvan.lechner<kukac>goldconsulting.eu

 

 

Öko Deko – A te kreatív partnered!

Webáruház készítés
stripe_com