Blog

Ökobaby tanulótorony

2023.04.12 21:55
Ökobaby tanulótorony

Az ÖKOBABY tanulótorony 5 előnye

Egy kisgyermekes családban az ÖKOBABY tanulótorony hamar a mindennapi élet részévé válik, mert egyszerre fejleszti a gyermek képességeit és teszi biztonságossá a sokrétű használatot.

Mi az, amitől a tanulótorony több, mint egy konyhai fellépő?

                                    

Önállóságra nevel: A tanulótorony, a mindennapos tevékenységek korai, önálló ellátására ösztönöz. A leghasznosabb játék, amivel bevonod a gyermeked a mindennapos tevékenységekbe, ami egyszerre fejleszti a mozgását, értelmét és érzelmét. Biztos, hogy háromszor annyi ideig tart, és többet kell majd takarítanod a konyhai munka-játék után, de minden perce megéri.

Biztonságos és stabil: A gyerköc  segítség nélkül is fel tud rá mászni, így önbizalma és készségei  is folyamatosan fejlődik. Nem kell folyton segítséget kérnie, ha éppen kezet mos a mosogatónál, vagy a konyhapultnál szeretne szemlélődni, anélkül, hogy kicsúszna alóla a szék.

A hagyományos fellépőkkel ellentétben az ÖKOBABY tanulótorony magasabb szintű biztonságot nyújt. A  trapéz alakú szerkezet biztosítja a stabilitását, a lehajtható kapaszkodónak pedig bátran neki lehet támaszkodni, anélkül, hogy a pici hátradőlne, vagy kiesne. Ti csak játszatok, gyúrjatok, formázzatok a konyhában, szerezzetek együtt sok emlékezetes percet.

Összecsukható: Könnyedén, egy mozdulattal összecsukható, így a legkisebb lakásokban is használható. Egyszerű átvinni a konyhából a fürdőszobába, vagy éppen apa műhelyébe.  Használaton kívül beállítható az ajtó, vagy a szekrény mögé.

 Állítható magasságú: Ahogy a gyermek nő, a  fellépő lapját, letudjuk engedni, így nagyon hosszú ideig hű társa lesz a mindennapoknak. Egyéves kortól egészen kisiskolás korig használható. A tanulótorony már az állást próbálgató babák számára is hasznos. A lépcsőfokra helyezett játékokkal ösztönözni tudjuk mozgásra, fejleszti mászást, a stabil állást.  

Önbizalom növelő boldog gyermek: Anyával és apával egymagasan lenni a legjobb dolog. A tanulótorony segítségével  aktívan részt vehet a családi programokban,ami erősíti a saját tudatosságát, növeli önbizalmát. Az önbizalom növelés a gyerekeknél egy rendkívül fontos dolog, nem lehet túl korán elkezdeni.

Az ÖKOBABY tanulótornyot itt vásárolhatod meg. https://www.okodeko.eu/OKOBABY-osszecsukhato-allithato-tanulotorony

 

Webáruház készítés
stripe_com